Jídelní lístek

         
           
JÍDELNÍ LÍSTEK
20.1. – 24.1.
           
           
Pondělí Polévka brokolicová        
20.1. I. 120g Vepřová pečeně na česneku, těstoviny   80,-
  II. 350g Táč s ovocem   75,-
  III. 120g Kuřecí směs po sicilsku, rýže   80,-
           
Úterý Polévka kuřecí vývar s těstovinou        
21.1. I. 120g Hovězí guláš, houskový knedlík, cibule   85,-
  II.   Fazolky na kyselo, vařené brambory, vejce   75,-
  III. 350g Boloňské špagety sypané sýrem   75,-
           
Středa Polévka zelná        
22.1. I. 120g Kuřecí prso „tabako“, rýže   80,-
  II. 350g Pohanka se zeleninou   75,-
  III. 120g Vepřový řízek , vařené brambory, okurek   85,-
           
Čtvrtek Polévka hrachová ze Slovenska        
23.1. I. 120g Dušený špenát, vepřové maso, bramborový knedlík   80,-
  II. 120g Kuřecí směs po zahradnicku, rýže   80,-
  III. 350g Feferonkový salát, pečivo (salám, feferonky, steril.zelenina)   70,-
           
Pátek Polévka gulášová        
24.1. I. 120g Chalupnická vepřová pečeně(žampiony), rýže   80,-
  II. 350g Květák na mozeček, chléb   70,-
  III. 200g Pikantní kuřecí paličky se slaninou, am. brambory, obloha   90,-