Jídelní lístek

28.11. – 2.12.
         
Pondělí Polévka kmínová s vejcem  
28.11. I. 120g Vepřová pečeně s paprikou tří barev, jasmínová rýže 105,-
  II. 350g Špecle sypané strouhaným perníkem 95,-
  III. 350g Špagety s mletým masem a zeleninou, sypané sýrem 99,-
         
Úterý Polévka vývar s makarónkami  
29.11. I. 120g Pečené vepřové maso, dušené zelí, houskový knedlík 115,-
  II. 350g Rizoto pražského uzenáře, sýr, okurek (uzenina,slanina,houby) 99,-
  III. 350g Strahovský salát, pečivo (fazole, salám, vejce, cibule) 95,-
         
Středa Polévka boršč  
30.11. I. 120g Vepřový steak Argentina, šťouchané brambory 109,-
  II. 120g Ďábelská vepřová játra, rýže 99,-
  III. 120g Kuřecí prso se smetanovo-žampiónovým krémem, penne 105,-
         
Čtvrtek Polévka česneková  
1.12. I. 120g Vepřové maso s hořčicí a tymiánem, rýže s pečenou těstovinou 105,-
  II. 350g Kus-kus se zeleninou a kuřecím masem 99,-
  III. 120g Čevabčiči, vařené brambory, cibule, hořčice 105,-
         
Pátek Polévka vývar s rýží a kapustou  
2.12. I. 120g Turistická vepřová směs, těstoviny 99,-
  II. 350g Zeleninové krupeto, sýr (kroupy, zelenina, kečup) 95,-
  III. 150g Smažená kuřecí kapsa (šunka,sýr), vařené brambory, tatarka 125,-