Jídelní lístek

22.2. – 26.2.
         
Pondělí Polévka květáková  
22.2. I. 120g Debrecínská vepřová pečeně, těstoviny 80,-
  II. 350g Domácí buchty s povidly 75,-
  III. 120g Krůtí směs na másle, rýže 85,-
         
Úterý Polévka kmínová s vejcem  
23.2. I. 120g Hamburská vepřová plec, houskový knedlík 85,-
  II. 120g Kuřecí směs s bretaňskou zeleninou, rýže 80,-
  III. 350g Čočka po srbsku, chléb, vejce 75,-
         
Středa Polévka vývar s nudlemi  
24.2. I. 120g Pernštejnská směs(vepř.maso), rýže 80,-
  II. 350g Sýrový salát, pečivo 75,-
  III. 120g Vepřový steak s pepř. omáčkou, šťouchané brambory, obloha 90,-
         
Čtvrtek Polévka hrachová  
25.2. I. 120g Vepřový plátek na houbách, vařené brambory 80,-
  II. 120g Ďábelská vepřová játra, rýže 75,-
  III. 120g Kuřecí prso na paprice, těstoviny 80,-
         
Pátek Polévka frankfurtská  
26.2. I. 150g Kuřecí závitek, rýže, kompot 85,-
  II. 350g Kotlíkový guláš, chléb 75,-
  III. 120g Svíčková z hovězího masa, houskový knedlík 95,-