Jídelní lístek

8.4. – 12.4.
Pondělí Polévka kedlubnová  
8.4. I. 120g Kuřecí prso po orientálsku, rýže parboiled 109,-
  II. 350g Šulánky s mákem 105,-
  III. 120g Plovdivské maso (vepřové maso), těstoviny 109,-
         
Úterý Polévka jarní  
9.4. I. 120g Rajská omáčka, paprikový lusk, těstoviny 119,-
  II. 120g Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 119,-
  III. 350g Salát Elixír(zelí,mrkev,žampióny,feferonky), pečivo 99,-
         
Středa Polévka špenátová s nočky  
10.4. I. 120g Pečené vepřové maso, vařené brambory 115,-
  II. 120g Kuřecí kung – pao, rýže parboiled 115,-
  III. 350g Řecký salát, pečivo (olivy, vejce, steril.zelenina) 99,-
         
Čtvrtek Polévka hrstková  
11.4. I. 120g Steak Country, šťouchané brambory, obloha 125,-
  II. 120g Kuřecí prso se smetanovou omáčkou a brokolicí, tagliatelle 115,-
  III. 350g Párty salát (zelí,mrkev, celer,kukuřice,tatarka), pečivo 99,-
         
Pátek Polévka kuřecí vývar s těstovinou  
12.4. I. 120g Smažený karbanátek, vařené brambory, okurek 119,-
  II. 350g Zeleninové krupeto, sýr (kroupy, zelenina, kečup) 99,-
  III. 150g Vepřová panenka s houbovým přelivem, americké brambory 129,-